Bezzera

BB005

Product omschrijving

De Bezzera Mitica is één van de nieuwe topmodellen espressomachines van Bezzera.

Specificaties

Lees alles over de afmetingen en andere specificaties.

Prijs

vanaf: €298,00

Bezzera BB005 koffiemolen espresso bonenmaler

Bezzera BB005 espresso koffiemolen uit Milaan

De Bezzera BB005 is een compacte koffiemolen met Italiaans design. De behuizing van de Bezzera BB005 bonenmaler is volledig van luxe RVS. De Bezzera BB005 koffiemolen is verder uitgerust met duurzame stalen conische maalschijven voor maling van de koffiebonen. De Bezzera BB005 is handig in gebruik omdat de gemalen koffie direct in het filterbakje valt. Hiervoor duw je met de portafilter tegen een knop onder de uitloop van de koffiemolen. Dit activeert de motor via een micro-switch. Vervolgens maal je precies de hoeveelheid koffie die nodig is voor één of twee kopjes verse koffie: verser kan niet! De maalfijnheid is naar wens gemakkelijk af te stellen in traploze stapjes, van grove filterkoffie tot fijne espressomaling.

Kopen, Demonstratie & Advies koffiemolens

Je bent voor de Bezzera BB005 koffiemolen van harte welkom op onze Barista Locaties voor uitgebreide uitleg: in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Den Bosch, Eindhoven, Arnhem, Amersfoort, Ermelo, Leeuwarden, Beilen, Antwerpen, Mol (België). Of laat een bestelling gemakkelijk thuisbezorgen via onze webshop.

Compacte RVS Koffiemolen van Bezzera

 • Koffiemolen met directe verse espressomaling in filterbakje
 • Italiaans design bonenmaler in RVS
 • Compact model, ideaal voor thuis
 • Uitgerust met stalen conische maalschijven
 • Traploze fijnstelling van koffiemaling
 • Koffiebonen reservoir
 • 2 Jaar garantie, met eigen Bezzera servicedienst

Specificaties Bezzera BB005 koffiemolen

 • Motor power: 100 Watt
 • Stalen conische maalschijven
 • Koffiebonen reservoir: 250 gram
 • Afmetingen: B13cm D26cm H40cm
 • 230 Volt AC 50-60 Hz
 • Gewicht: 5,5 kg

Bezzera BB005

Dit model bekijken

2 Jaar Garantie op Espressomachines

De Expobar Brewtus IV heeft 2 jaar garantie. CasaBarista beschikt over een eigen technische servicedienst, zodat je snel en deskundig wordt geholpen. Onze klanten kunnen ook kiezen voor de Premium Garantie Service bij aanschaf van de Expobar Brewtus IV espressomachine. Bij een mogelijk defect verzorgen wij de "Pick-up, Replace & Return" van de espressomachine tijdens de garantieperiode. Handig, want je kunt thuis blijven en krijgt een vervangende professionele espressomachine tijdens de reparatie. Zo zit je nooit zonder heerlijke koffie.

Services

Je bent van harte welkom bij onze espresso servicedienst. CasaBarista is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van piston espressomachines. Wij servicen geen volautomatische espresso apparatuur. Voor reparatie van uw espresso apparatuur onder garantie: neem aub rechtstreeks contact op met de Barista shop van aankoop.

Demonstratie, Advies & Aankoop

Bij CasaBarista krijg je persoonlijk advies van een professionele Barista. Onder het genot van handbereide koffiesoorten leer je alles over de apparatuur & Italiaanse koffiebereiding. Je bent van harte welkom bij onze Barista shops in: Amsterdam, Den Haag, Arnhem, Amersfoort, Groningen, Den Bosch, Eindhoven, Breda, Antwerpen (B). Of laat een bestelling gemakkelijk thuisbezorgen via onze webshop

Barista Espresso Handleiding

CasaBarista kent de matige gebruiksaanwijzingen van fabrikanten. Daar hebben we iets aan gedaan! Onze klanten krijgen een speciale Nederlandstalige Barista handleiding voor de Expobar Brewtus IV. Met uitgebreide uitleg over de espressomachine, de functies, het koffiezetten en stomen van melk met praktische Barista tips. Inclusief onderhoudsplan om de Expobar Brewtus IV espressomachine in topconditie te houden.

CasaBarista in je eigen regio

Fabrikant Bezzera

Het was Luigi Bezzera die in 1901 de eerste espressomachine ontwikkelde. Hij bedacht de manier om uit zeer fijne koffiemaling onder hoge druk een smaakvolle en krachtige koffie te zetten. Op de Internationele Beurs van 1906 in Milaan was de eerste automatische espressomachine van Bezzera een doorslaand succes. De Italiaanse espresso traditie was geboren! Bezzera is sindsdien de oudste en één van de toonaangevende producenten van topklasse espresso apparatuur. Met oog voor innovatie, vakmanschap en fraaie afwerking. In het fraaie logo van Bezzera komt het stadswapen van Milaan met de slang terug. Meer over Bezzera

Bezoek onze webshop

Bekijk dit product op CasaBarista.nl in de webshop!