Bezzera Galatea Rotary

Product omschrijving

Italiaans design top koffiemachine: de retro Bezzera Galatea Rotary.

Specificaties

Lees alles over de afmetingen en andere specificaties.

Prijs

vanaf: €1.649,00

Bezzera Galatea Rotary koffiemachine

Bezzera Galatea Rotary

taliaans design top koffiemachine: de retro Bezzera Galatea Rotary. Bezzera is de oorspronkelijke uitvinder van espresso en sinds 1901 producent van de beste Italiaanse espresso apparatuur. De Bezzera Galatea koffiemachine is het topmodel dat de afgelopen 2 jaar is ontwikkeld. Volledig met de hand samengesteld en in luxe chroom uitgevoerd. In retro Italiaanse stijl maar uitgerust met de nieuwste techniek en beste materialen. De professionele rotary pomp werkt zeer stil en biedt direct constante druk op de zetgroep, waardoor de perfecte koffie extractie ontstaat. De Bezzera Galatea rotary kofffiemachine is uitgerust met vastwater aansluiting zodat je nooit meer water hoeft bij te vullen. Topklasse barista koffiemachine voor de échte Italiaanse koffieliefhebber.

Vernieuwd model Bezzera Galatea Rotary koffiemachine met dubbele manometer voor pomp- en stoomdruk!

Kopen, Demonstratie & Advies koffiemachines

Je bent van harte welkom voor uitgebreide uitleg over de Bezzera Galatea Rotary op onze Barista Locaties in: Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Den Bosch, Eindhoven, Arnhem, Ermelo, Leeuwarden, Beilen, Antwerpen, Mol (België). Of laat een bestelling gemakkelijk thuisbezorgen via onze webshop.

Specificaties Bezzera Galatea Rotary

 • Afmetingen koffiemachine: 36cm B, 46cm D, 45cm H
 • 2 liter koperen koffieboiler & koperen leidingen
 • 1350 Watt verwarmingselement
 • Professionele rotarypomp & motor
 • Aansluiting op een waterkraan
 • Gewicht 30 kg
 • 230 Volt

Meegeleverde Accessoires

 • Complete portafilter (1-uitloop) met 1-persoons filterbakje
 • Complete portafilter (2-uitlopen) met 2-persoons filterbakje
 • Blindfilter voor reiniging koffie zetgroep
 • Kunststof tamper & maatlepel voor gemalen koffie

Meegeleverde Accessoires

  • Complete portafilter (1-uitloop) met 1-persoons filterbakje
  • Complete portafilter (2-uitlopen) met 2-persoons filterbakje
  • Blindfilter voor reiniging koffie zetgroep
  • Kunststof tamper & maatlepel voor gemalen koffie

Handige Extra’s voor Espressomachine

Bij aanschaf is het belangrijk om direct aan de slag te kunnen en de espressomachine goed te kunnen onderhouden. Wat zijn bijvoorbeeld handige extra’s voor Bezzera Mitica?

 • Antikalk waterfilters die je om de 1-2 maanden moet vervangen
 • Reiniger voor de E61 koffie zetgroep
 • ESE portafilter waarmee je koffie ESE servings kan gebruiken in de E61 koffie zetgroep
 • Naked portafilter zonder uitloop om de koffie extractie perfect te volgen
 • Barista tools zoals een stalen tamper, RVS melkkan, uitkloplade voor de koffie “puck”

Galatea Domus Rotary

Dit model bekijken

2 Jaar Garantie op Espressomachines

De Expobar Brewtus IV heeft 2 jaar garantie. CasaBarista beschikt over een eigen technische servicedienst, zodat je snel en deskundig wordt geholpen. Onze klanten kunnen ook kiezen voor de Premium Garantie Service bij aanschaf van de Expobar Brewtus IV espressomachine. Bij een mogelijk defect verzorgen wij de "Pick-up, Replace & Return" van de espressomachine tijdens de garantieperiode. Handig, want je kunt thuis blijven en krijgt een vervangende professionele espressomachine tijdens de reparatie. Zo zit je nooit zonder heerlijke koffie.

Services

Je bent van harte welkom bij onze espresso servicedienst. CasaBarista is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van piston espressomachines. Wij servicen geen volautomatische espresso apparatuur. Voor reparatie van uw espresso apparatuur onder garantie: neem aub rechtstreeks contact op met de Barista shop van aankoop.

Demonstratie, Advies & Aankoop

Bij CasaBarista krijg je persoonlijk advies van een professionele Barista. Onder het genot van handbereide koffiesoorten leer je alles over de apparatuur & Italiaanse koffiebereiding. Je bent van harte welkom bij onze Barista shops in: Amsterdam, Den Haag, Arnhem, Amersfoort, Groningen, Den Bosch, Eindhoven, Breda, Antwerpen (B). Of laat een bestelling gemakkelijk thuisbezorgen via onze webshop

Barista Espresso Handleiding

CasaBarista kent de matige gebruiksaanwijzingen van fabrikanten. Daar hebben we iets aan gedaan! Onze klanten krijgen een speciale Nederlandstalige Barista handleiding voor de Expobar Brewtus IV. Met uitgebreide uitleg over de espressomachine, de functies, het koffiezetten en stomen van melk met praktische Barista tips. Inclusief onderhoudsplan om de Expobar Brewtus IV espressomachine in topconditie te houden.

CasaBarista in je eigen regio

Fabrikant Bezzera

Het was Luigi Bezzera die in 1901 de eerste espressomachine ontwikkelde. Hij bedacht de manier om uit zeer fijne koffiemaling onder hoge druk een smaakvolle en krachtige koffie te zetten. Op de Internationele Beurs van 1906 in Milaan was de eerste automatische espressomachine van Bezzera een doorslaand succes. De Italiaanse espresso traditie was geboren! Bezzera is sindsdien de oudste en één van de toonaangevende producenten van topklasse espresso apparatuur. Met oog voor innovatie, vakmanschap en fraaie afwerking. In het fraaie logo van Bezzera komt het stadswapen van Milaan met de slang terug. Meer over Bezzera

Bezoek onze webshop

Bekijk dit product op CasaBarista.nl in de webshop!