Bezzera

Aria S

Product omschrijving

De Bezzera Aria S is één van de nieuwe topmodellen espressomachines van Bezzera.

Specificaties

Lees alles over de afmetingen en andere specificaties.

Prijs

vanaf: €1.529,00

Bezzera Mitica espressomachine uit Italië

Bezzera Aria S (Vibratiepomp / HX)

De nieuwe machine van Bezzera. Een klein formaat espressomachine met de uitstraling van een hedendaagse beauty in de keuken. De machine is uitgerust met de alom bekende E61 zetgroep en de Push & Go kranen, welke ervoor zorgen dat je in minder dan een handomdraai kan beginnen met het opschuimen van je melk. De kranen zijn onder een kleine hoek gemonteerd wat er voor zorgt dat je veel ruimte hebt onder de groep.

Voorzien van een 3lt watertank welke gemakkelijk te bereiken is door het gehele kopjesrek van de machine af te tillen. Daarnaast een 1,5 liter warmtewisselaar van koper.

Handige Extra’s voor Espressomachine

Bij aanschaf is het belangrijk om direct aan de slag te kunnen en de espressomachine goed te kunnen onderhouden. Wat zijn bijvoorbeeld handige extra’s voor Bezzera Mitica?

  • Antikalk waterfilters die je om de 1-2 maanden moet vervangen
  • Reiniger voor de E61 koffie zetgroep
  • ESE portafilter waarmee je koffie ESE servings kan gebruiken in de E61 koffie zetgroep
  • Naked portafilter zonder uitloop om de koffie extractie perfect te volgen
  • Barista tools zoals een stalen tamper, RVS melkkan, uitkloplade voor de koffie “puck”

2 Jaar Garantie op Espressomachines

De Expobar Brewtus IV heeft 2 jaar garantie. CasaBarista beschikt over een eigen technische servicedienst, zodat je snel en deskundig wordt geholpen. Onze klanten kunnen ook kiezen voor de Premium Garantie Service bij aanschaf van de Expobar Brewtus IV espressomachine. Bij een mogelijk defect verzorgen wij de "Pick-up, Replace & Return" van de espressomachine tijdens de garantieperiode. Handig, want je kunt thuis blijven en krijgt een vervangende professionele espressomachine tijdens de reparatie. Zo zit je nooit zonder heerlijke koffie.

Services

Je bent van harte welkom bij onze espresso servicedienst. CasaBarista is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van piston espressomachines. Wij servicen geen volautomatische espresso apparatuur. Voor reparatie van uw espresso apparatuur onder garantie: neem aub rechtstreeks contact op met de Barista shop van aankoop.

Demonstratie, Advies & Aankoop

Bij CasaBarista krijg je persoonlijk advies van een professionele Barista. Onder het genot van handbereide koffiesoorten leer je alles over de apparatuur & Italiaanse koffiebereiding. Je bent van harte welkom bij onze Barista shops in: Amsterdam, Den Haag, Arnhem, Amersfoort, Groningen, Den Bosch, Eindhoven, Breda, Antwerpen (B). Of laat een bestelling gemakkelijk thuisbezorgen via onze webshop

Barista Espresso Handleiding

CasaBarista kent de matige gebruiksaanwijzingen van fabrikanten. Daar hebben we iets aan gedaan! Onze klanten krijgen een speciale Nederlandstalige Barista handleiding voor de Expobar Brewtus IV. Met uitgebreide uitleg over de espressomachine, de functies, het koffiezetten en stomen van melk met praktische Barista tips. Inclusief onderhoudsplan om de Expobar Brewtus IV espressomachine in topconditie te houden.

CasaBarista in je eigen regio

Fabrikant Bezzera

Het was Luigi Bezzera die in 1901 de eerste espressomachine ontwikkelde. Hij bedacht de manier om uit zeer fijne koffiemaling onder hoge druk een smaakvolle en krachtige koffie te zetten. Op de Internationele Beurs van 1906 in Milaan was de eerste automatische espressomachine van Bezzera een doorslaand succes. De Italiaanse espresso traditie was geboren! Bezzera is sindsdien de oudste en één van de toonaangevende producenten van topklasse espresso apparatuur. Met oog voor innovatie, vakmanschap en fraaie afwerking. In het fraaie logo van Bezzera komt het stadswapen van Milaan met de slang terug. Meer over Bezzera

Bezoek onze webshop

Bekijk dit product op CasaBarista.nl in de webshop!