Bezzera Service: deskundig, persoonlijk & compleet

Persoonlijk Advies voor Topkwaliteit Espresso

CasaBarista heeft bij Bezzera direct toegang tot meer dan 100 jaar kennis van Italiaanse espresso en de kunst van verse koffie bereiding. Je bent dus verzekerd van perfecte uitleg over Bezzera, verse Italiaanse espresso & koffie, de functies en verschillen tussen espresso apparaten. We adviseren graag hoe je het beste kunt halen uit de Bezzera espresso apparatuur. Je maakt een persoonlijke afspraak met onze Barista, die vervolgens 100% tijd voor je heeft. Afspraken buiten kantoortijd zijn ook mogelijk. Ook na aankoop blijft onze Barista een handig persoonlijk aanspreekpunt voor ondersteuning.

Gratis Bezzera Barista handleiding

CasaBarista herkent het probleem van matige fabriekshandleidingen. Daarom ontvang je een unieke Nederlandstalige Bezzera gebruiksaanwijzing met barista tips om de espresso apparatuur optimaal te gebruiken en verse koffie te bereiden. Onze handleiding bevat tevens een onderhoudsplan voor de espresso apparatuur.

Bezzera Garantie op Espresso Apparaten

Alle Bezzera espresso apparatuur wordt geleverd inclusief 2 jaar garantie. Dit betekent dat binnen deze garantietermijn mogelijke reparatiekosten voor onze rekening zijn. Bij mogelijke problemen kan je direct terecht bij onze Barista shop.

Technische servicedienst voor Bezzera apparatuur

CasaBarista heeft een eigen technische servicedienst die gespecialiseerd is in de espresso apparatuur van Bezzera. Wij voeren onderhoud en reparaties uit voor alle bekende espresso merken. In het magazijn is een ruime voorraad aanwezig van essentiele onderdelen van espresso apparatuur. Hierdoor kunnen problemen snel worden opgelost en reguliere onderhoudsbeurten worden uitgevoerd.

Premium Garantie Service

Bij aanschaf van een Bezzera espresso apparaat kan je bij CasaBarista kiezen voor de Premium Garantie Service, met “pick up & replace”. Voor € 35 per jaar wordt bij reparatie de espressomachine thuis bij je opgehaald en terugbezorgd. Bovendien ontvang je tijdens de reparatieperiode een vervangende espressomachine in leengebruik, zodat je niet zonder verse koffie zit!

Extra Services

Onze Barista is je graag van dienst voor de thuisbezorging en installatie van Bezzera koffie apparatuur of het desgewenst aansluiten op een vaste waterkraan. Verder ben je van harte welkom op onze koffie workshops & barista trainingen. Leuk om jouw praktische vaardigheden te ontwikkelen en het beste uit de Bezzera espresso apparatuur te halen!