Bezzera

Bezzera Hobby

Product omschrijving

De Bezzera Hobby is een slimme espresso machine voor de ontdekkende thuisbarista.

Specificaties

Lees alles over de afmetingen en andere specificaties.

Prijs

vanaf: €599,00

Bezzera Hobby espressomachine uit Italië

Bezzera Hobby

De Hobby V2 van Bezzera is een slimme espresso machine voor de ontdekkende thuisbarista. De V2 versie heeft een volledig roestvrijstalen behuizing en een 58mm(!) zetgroep (zoals je ook op de veel duurdere Bezzera’s tegenkomt).

Bezzera Hobby

Professionele 58mm zetgroep
Drink espresso zoals het hoort met de professionele 58mm zetgroep.

3-weg overdrukklep
Dit zorgt na het koffiezetten voor een droge koffiepuck, geen plakkend koffiemaalsel en gemakkelijk uit te kloppen zonder rotzooi.

Slimme pistonring
Een soepele bediening en meer gebruiksgemak door de slimme pistonring.

Hoogwaardig RVS
Door het sterke materiaal gaat de Hobby extreem lang mee en is het een ware krachtpatser waar je ongelooflijk lang plezier van kan hebben.

Compact
Door zijn slimme design is de hobby erg compact, hierdoor heb je veel meer ruimte voor andere dingen zoals al jouw barista accessoires.

Stoompijp met heetwater
Door de stoompijp maak je eenvoudig zijdezachte melkschuim perfect voor jouw cappuccino. Even stoer doen voor je vrienden? Met de stoompijp maak je ook de beste melkschuim voor latte art! Uniek aan de stoompijp van de Hobby is dat deze twee standen heeft. Je kan met een druk op de knop wisselen van stoompijp tot heet waterkraan, hiermee kan je naast koffie ook nog eens water uit de machine halen voor thee. Super handig!

Enorme stoomkracht
De Hobby beschikt over een enorme stoomkracht en is daarmee de beste in zijn klasse. Je melk stomen is met de hobby wel erg gemakkelijk en door zijn krachtige stoom is de melk binnen “no-time” klaar voor gebruik.

1100 Watt verwarmingselement
De Hobby beschikt over een 1100 watt verwarmingselement waardoor de machine snel kan wisselen tussen het koffie zetten en het stomen.

Koffiekopjesverwarmer
Bovenop de hobby bevindt zich een plateau dat zich direct verwarmd door de boiler. Een perfecte plek om jouw kopjes op te zetten. Verwarmd Keramiek is namelijk één van de onderdelen die belangrijk is om een heerlijke espresso te krijgen.

3 Liter waterreservoir
De hobby heeft ondanks zijn kleine formaat een erg groot waterreservoir. Hierdoor ben je niet constant het water aan het bijvullen en kun je je volledig focussen op het zetten van heerlijke koffie.

Angled portafilter
Een Angled Portafilter maakt het tampen van de koffie wel heel gemakkelijk. Door het slimme design kan het portafilter rechtop staan en kan je op elk oppervlak gemakkelijk tampen.

Handige Extra’s voor Espressomachine

Bij aanschaf is het belangrijk om direct aan de slag te kunnen en de espressomachine goed te kunnen onderhouden. Wat zijn bijvoorbeeld handige extra’s voor Bezzera Mitica?

  • Antikalk waterfilters die je om de 1-2 maanden moet vervangen
  • Reiniger voor de E61 koffie zetgroep
  • ESE portafilter waarmee je koffie ESE servings kan gebruiken in de E61 koffie zetgroep
  • Naked portafilter zonder uitloop om de koffie extractie perfect te volgen
  • Barista tools zoals een stalen tamper, RVS melkkan, uitkloplade voor de koffie “puck”

2 Jaar Garantie op Espressomachines

De Expobar Brewtus IV heeft 2 jaar garantie. CasaBarista beschikt over een eigen technische servicedienst, zodat je snel en deskundig wordt geholpen. Onze klanten kunnen ook kiezen voor de Premium Garantie Service bij aanschaf van de Expobar Brewtus IV espressomachine. Bij een mogelijk defect verzorgen wij de "Pick-up, Replace & Return" van de espressomachine tijdens de garantieperiode. Handig, want je kunt thuis blijven en krijgt een vervangende professionele espressomachine tijdens de reparatie. Zo zit je nooit zonder heerlijke koffie.

Services

Je bent van harte welkom bij onze espresso servicedienst. CasaBarista is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van piston espressomachines. Wij servicen geen volautomatische espresso apparatuur. Voor reparatie van uw espresso apparatuur onder garantie: neem aub rechtstreeks contact op met de Barista shop van aankoop.

Fabrikant Bezzera

Het was Luigi Bezzera die in 1901 de eerste espressomachine ontwikkelde. Hij bedacht de manier om uit zeer fijne koffiemaling onder hoge druk een smaakvolle en krachtige koffie te zetten. Op de Internationele Beurs van 1906 in Milaan was de eerste automatische espressomachine van Bezzera een doorslaand succes. De Italiaanse espresso traditie was geboren! Bezzera is sindsdien de oudste en één van de toonaangevende producenten van topklasse espresso apparatuur. Met oog voor innovatie, vakmanschap en fraaie afwerking. In het fraaie logo van Bezzera komt het stadswapen van Milaan met de slang terug. Meer over Bezzera

Bezoek onze webshop

Bekijk dit product op CasaBarista.nl in de webshop!